«Хлопаки»: Гоумлендер весь в крові на новому кадрі фінальної серії 2 сезону

9 жовтня 2020,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри фінальної серії хітового супергеройського серіалу «Хлопаки» стримінгова платформа Amazon Prime Video поділилася інтригуючим кадром з великим і жахливим Гоумлендером, чиє обличчя забризкане чиєїсь кров'ю...

Офіційний синопсис 8 серії 2 сезону, яка називається «What I Know» («Що я знаю») і вийшла на Amazon Prime Video сьогодні опівночі:

Бекка (Шантель Ван Сантен) стукає в двері Бутчера (Карл Урбан) і благає його про допомогу. Хлопаки (Джек Квейд, Лас Алонсо, Томер Капон, Карен Фукухара) погоджуються прикрити Бутчеру спину, і разом зі Старлайт (Ерін Моріарті) вони нарешті відправляються на битву з Гоумлендером (Ентоні Старр) та Грозою (Ая Кеш). Але все дуже швидко котиться під три чорти.

Новий кадр дозволяє припустити, що Гоумлендер залишиться в живих (він же один з ключових героїв), а ось що стосується Грози, то, незважаючи на те, що вона не раз демонструвала свою невразливість, навіть перед лазерами Гоумлендера, ми вже не так впевнені в тому, що вона виживе у цій битві.

Але ми точно впевнені, що в цій сцені загине хтось, хто дуже дорогий лідеру Сімки, оскільки таким розбитим ми його ще ніколи не бачили.

В майбутньому серіал «Хлопаки» повернеться з 3 сезоном.

8421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: