Галь Гадот здала тест на коронавірус перед поверненням на зйомки фільму «Червоне повідомлення»

10 вересня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Диво-жінка» Галь Гадот показала, як змінилися її робочі будні у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу, зафіксувавши момент, де їй роблять тест на COVID-19 перед поверненням на знімальний майданчик.

Пандемія COVID-19 зупинила зйомки пригодницького бойовика «Червоне повідомлення» у березні, і в зв'язку з важкою ситуацією з коронавірусом у США, стримінгова компанія Netflix вирішила відновити його зйомки тільки у вересні, виконуючи усі протоколи безпеки.

Поділившись учора фотографіями, де їй роблять тест на COVID-19 перед зйомками, Гадот написала:

Готуюся до того, щоб повернутися на знімальний майданчик «Червоного повідомлення», але підготовка тепер виглядає трохи по-іншому... #залишайтесяздоровими

Під час тесту Гадот була одягнена у футболку Après Corona (Після корони) з сердечком, де дрібним шрифтом написано, що той, хто її носить, «не може дочекатися, коли це лайно закінчиться».

Компанію акторці в «Червоному повідомленні» складуть Двейн Джонсон, який минулого тижня розповів, що він та його родина усі разом перехворіли на коронавірус, та зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Цієї осені Гадот можна буде побачити в кінотеатрах одразу у двох очікуваних фільмах: супергеройському екшені «Диво-жінка 1984» та детективному трилері «Смерть на Нілі», де вона приміряє легендарний жовтий діамант від Tiffany.

4012 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: