Галь Гадот надягає легендарний діамант від Tiffany на новому кадрі фільму «Смерть на Нілі»

8 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім зіркового акторського складу, в детективній стрічці Кеннета Брани «Смерть на Нілі» з'явиться ще одна зірка легендарний жовтий діамант, який прикрасить шию героїні Галь Гадот.

Діамант від Tiffany & Co, який є одним з найбільших та найзнаменитіших дорогоцінних каменів у світі, можна побачити на новому кадрі фільму «Смерть на Нілі» за участю Галь Гадот і Армі Гаммера, які втілюють тут багату світську левицю Ліннет Ріджуей-Дойл і її чоловіка Саймона Дойла.

Вони обидва одягнені в біле, що робить великий жовтий діамант, чия вага становить 128 карат, в кольє на шиї Гадот ще помітнішим. Подивимося, яка роль його очікує в екранізації роману Агати Крісті.

Це буде четвертий раз в історії, коли жовтий діамант від Tiffany виходив у світ. Вперше його вдягла Мері Вайтхаус, дружина американського дипломата, на благодійний вечір в 1957 році. Через 4 роки, в 1961 році, діамант можна було побачити на шиї актриси Одрі Хепберн в рамках промо-фотосесії фільму «Сніданок у Тіффані», а в 2019 цей діамант приніс удачу Леді Газі, яка, надівши його на церемонію премії «Оскар», отримала заповітну статуетку.

Разом з цим кадром за участю Гадот і Гаммера кінокомпанія 20th Century Studios поділилася сьогодні ще одним кадром сиквела фільму «Вбивство у Східному експресі» портретом головного героя Еркюля Пуаро у втіленні Брани, на якому можна в деталях розглянути його неймовірні вуса.

Як жартують глядачі в соцмережах: «У вусів Пуаро є свої вуса».

Українська прем'єра фільму «Смерть на Нілі» відбудеться 22 жовтня.

6855 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: