Дивимося трейлер українського мультфільму «Гулівер повертається» від студії «Квартал 95»

8 серпня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія «Квартал 95» поділилася днями першим офіційним трейлером свого пригодницького мультфільму «Гуллівер повертається», який знайомить ближче зі своїм харизматичним головним героєм Лемюелем Гуллівером.

А ось і розширений синопсис анімації, натхненної легендарним романом письменника Джонатана Свіфта, який вийшов ще у 17 столітті:

Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!

Режисером пригоди Гуллівера виступає Ілля Максимов.

Над її створенням працює аніматор Тоні Бонілла, який допомагав створювати такі американські мультфільми-блокбастери, як «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів», «Ріо 2» та «Зоотрополіс».

Також трейлер підтверджує, що прем'єра мультфільму «Гуллівер повертається» відбудеться 24 грудня, як і було заплановано до пандемії коронавірусу.

1008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: