Дивимося другий трейлер українського мультфільму «Гуллівер повертається»

20 грудня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля країни Ліліпутії опиняється у великій небезпеці, поки всі шукають того самого Лемюеля Гуллівера в новому трейлері пригодницького мультфільму «Гуллівер повертається» від студії «Квартал 95», який вражає своєю яскравою та казковою анімацією.

Офіційний синопсис анімаційної стрічки режисера Іллі Максимова, основою якої став пригодницький роман письменника Джонатана Свіфта:

Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями – Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!

Прем'єра мультфільму «Гуллівер повертається» повинна була відбутися наступного тижня, 24 грудня, але через конкуренцію у вигляді голлівудських анімацій «Сімейка Крудсів 2» і «Душа» вона була перенесена на майбутню весну і тепер очікується 29 квітня 2021 року.

1476 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: