Кріс Еванс і Раян Гослінг зіграють в шпигунському трилері від режисерів «Месників»

17 липня 2020,  22:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати-режисери Ентоні та Джо Руссо, які зняли найбільш прибутковий фільм усіх часів «Месники: Завершення», покликали в свій новий проект двох акторів першого ешелону Кріса Еванса і Раяна Гослінга.

Сайт Deadline повідомив сьогодні, що новий фільм братів Руссо називається «The Gray Man» («Сіра людина»), і за жанром він буде шпигунським трилером.

Його сюжет слідує за колишнім агентом ЦРУ Куртом Джентрі, який став найманим вбивцею, і його старим колегою по ЦРУ Ллойдом Гансеном, який на нього полює.

Роль кілера Курта виконає Гослінг, а його колишнього колегу Ллойда зіграє Еванс.

І якщо вам сподобалися синопсис і кастинг, то брати Руссо вже готують продовження, як вони розкрили в своєму коментарі для Deadline:

Ідея полягає в тому, щоб створити франшизу і побудувати навколо цілий всесвіт. Ми всі віддано працюємо над першим фільмом, і буде чудово, якщо він приведе нас до другого.

На створення цього фільму стримінгова й продюсерська компанія Netflix виділить рекордні для себе 200 мільйонів доларів.

Раніше в цьому році брати Руссо стали сценаристами і продюсерами хітового екшену «Евакуація» з Крісом Гемсвортом, а на початку липня американський прокат очолив містичний фільм жахів «Реліквія», який вони також продюсували.

1851 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: