«Веном 2»: Вуді Гаррельсон стає Карнажем на новому фан-арті сиквелу

30 травня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки студія Sony Pictures вперто не бажає показувати нам хоча б один кадр з майбутнього супергеройського екшену «Веном 2», нам залишається лише припускати, як буде виглядати його головний лиходій у втіленні Вуді Гаррельсона. І в цьому нам і вам допоможе новий атмосферний фан-арт.

Фан-арт, автором якого виступає шанувальник коміксів про Венома з ніком spdrmnkyxxiii, представляє Гаррельсона у вигляді червоного симбіота Карнажа, поки на його передньому плані Карнаж сходиться в очікуваному поєдинку з Веномом.

У ролі репортера Едді Брока, який в 2018 році став домівкою для іншопланетного симбіота Венома, в сиквелі повернеться актор Том Гарді.

Ми вже бачили знайомство Едді з маніяком Клетусом Кессіді, який стане Карнажем, в сцені після титрів першого «Венома». Тоді Клетус сидів за ґратами в одиночній камері для особливо небезпечних злочинців, і напевно симбіот Карнаж зіграє не останню роль в тому, що Клетус опиниться на волі.

Режисером сиквела, який офіційно називається «Веном: Хай буде Карнаж», виступає Енді Серкіс. Його прем'єра очікується 24 червня 2021 року.

Також нещодавно стало відомо, що студія Sony Pictures збирається зняти фільм про супергероїню Джекпот з всесвіту Людини-павука.

14943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: