Джош Бролін та Пітер Дінклейдж стануть братами в новій голлівудській комедії

4 травня 2020,  21:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний фільм «Брати» збирається представити нам незвичайний дует в особах зірки блокбастера «Месники: Завершення» Джоша Броліна та зірки хітового серіалу «Гра престолів» Пітера Дінклейджа.

Сайт Variety повідомляє, що Бролін і Дінклейдж збираються зіграти братів в новій комедії режисера і сценариста Мейкона Блера, який пару років тому зняв свій перший фільм «У цьому світі я більше не відчуваю себе як вдома.».

Джерела, близькі до проекту, кажуть, що комедія «Брати» буде в дусі знаменитого фільму Айвена Райтмана «Близнюки», головні ролі в якому зіграли Арнольд Шварценеггер і Денні ДеВіто.

Бролін і Дінклейдж також виступлять продюсерами комедії Блера. Перший буде продюсувати за допомогою своєї компанії Brolin Productions, а Дінклейдж через свою продюсерську фірму Estuary Films.

В майбутньому Броліна, якого ви знаєте завдяки ролі суперлиходія Таноса у фільмах Marvel, можна буде побачити в науково-фантастичній стрічці Дені Вільньова «Дюна» і драматичному трилері Шона Пенна «Flag Day».

Тим часом Дінклейдж, який в минулому році попрощався з роллю Тіріона Ланністера в мегапопулярному фентезі «Гра престолів», зіграє в трилерах «Мені не все одно» і «The Thicket» та озвучить мультфільм «Сімейка Крудсів 2».

1888 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: