«Хижі пташки»: перший погляд на Юена МакГрегора в образі Чорної маски

10 січня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який вийшов учора, розкрив, як актор Юен МакГрегор виглядатиме в образі суперлиходія Чорна маска.

Новий трейлер «Хижих пташок​» показав, як злочинний бос Роман Сіоніс надягає на себе чорну маску, яка дала ім'я його лиходійському альтер-его. Нам дають розглянути маску крупним планом, і вона нагадує стилізований череп, покритий чорною фарбою.

В коміксах Чорна маска є майстром рукопашного бою, влучним стрільцем і може забратися в голову свого супротивника за допомогою цієї самої маски. Плюс він багатий і впливовий, а це теж суперздібності, як ми знаємо з історій Тоні Старка і Брюса Вейна.

МакГрегор каже, що його суперлиходій «абсолютний нарцисист» та «ідеальний лиходій часів Дональда Трампа». Невже актор надихався нинішнім президентом США для створення свого антагоніста? Ми зможемо порівняти Романа і Дональда вже через місяць, коли побачимо фільм на великому екрані.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і подивитися більше 80 кадрів не тільки з Чорною маскою, а й з Харлі Квін (Марго Роббі) та її новою бандою, куди увійшли Чорна канарка (Джерні Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойя (Розі Перес).

В український прокат екшен «Хижі пташки» прибуде 6 лютого.

3061 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: