Джерні СмоллеттJurnee Smollett

Джерні Смоллетт / Jurnee Smollett
Народилася 1 жовтня 1986; Нью-Йорк, США
Зріст: 168 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джерні Смоллетт

Spiderhead (2021) ... актриса
Країна Лавкрафта (2020) ... Letitia «Leti» Lewis
Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020) ... Dinah Lance / Black Canary
One Last Thing (2017) ... Lucy
Кам'яні кулаки (2016) ... Juanita Leonard
Underground (2016) ... Rosalee
Сімейний консультант (2013) ... Judith
Не нашкодь (2013) ... Abby Young
Captain Planet 4 (2012) ... Gaia
Доктор мафії (2012) ... Traci Coolidge
Відео з участю Джерні Смоллетт

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джерні Смоллетт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джерні Смоллетт

Написати коментар...
Написати коментар...