Ендрю Скотт стане «Талановитим містером Ріплі» в екранізації сценариста «Списку Шиндлера»

26 вересня 2019,  17:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова адаптація роману Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі» знайшла виконавця головної ролі в особі зірки «Шерлока» Ендрю Скотта.

«Талановитий містер Ріплі» є історією про афериста Тома Ріплі, який відправляється до Італії, щоб переконати багатого спадкоємця Дікі Грінліфа повернутися додому до своєї сім'ї і зайнятися сімейним бізнесом. Але чим ближче Том пізнає Дікі, тим більше заздрить його способу життя і починає все більше його наслідувати, поки одного разу не вирішує повністю ним стати.

Найвідомішою екранізацією роману Гайсміт є фільм «Талановитий містер Ріплі» 1999 року з Меттом Деймоном в ролі Том Ріплі та Джудом Лоу в ролі Дікі Грінліфа.

На цей раз адаптувати дану історію буде американський телеканал Showtime і сценарист Стівен Зелліан, який отримав «Оскар» за фільм «Список Шиндлера», пише Empire.

В образі Тома Ріплі вони бачать Ендрю Скотта, який прославився на весь світ завдяки втіленню іншого психопата злого генія злочинного світу Джима Моріарті в серіалі «Шерлок».

Раніше в цьому році Скотт з'явився в серії популярного науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало» і зіграв «гарячого священика» в 2 сезоні хітового серіалу «Погань», який у неділю отримав 6 премій «Еммі». А вже скоро ви зможете його побачити в фентезійному серіалі «Темні початки» та у романтичній антології «Modern Love».

2481 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: