15 нових кадрів і нова дата прем'єри мюзиклу «Кішки» з Тейлор Свіфт та Ідрісом Ельбою

16 вересня 2019,  16:03 | Новини фільмів

Намагаємося вгадати, які зірки ховаються під котячим хутром і вусами на нових кадрах очікуваного мюзиклу «Кішки», який влаштує нам справжнє шоу перед Новим роком.

Фільм «Кішки» буде адаптацією знаменитого бродвейського спектаклю Ендрю Ллойда Веббера, здійсненою за допомогою сучасних технологій, масштабних декорацій та неймовірних танцювальних постановок. Він розповідає про щорічний грандіозний котячий бал, де збираються кішки з «Племені обраних» з усіх куточків Землі. Всі вони різні: породисті й безпородні, юні та старі, домашні улюбленці й безхатченки. Коли вони збираються разом, кожна кішка розповідає про себе — чим же вона так виняткова і за що її можна вважати обраною.

Головну героїню, кішку на ім'я Вікторія, втілює англійська балерина Франческа Гейвард, для якої це буде дебют на великому екрані. Разом з нею на кадрах можна побачити в їхніх котячих образах Ідріса Ельбу, Тейлор Свіфт, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іена МакКеллена, Джеймса Кордена, Джейсона Деруло та Дженніфер Гадсон.

Внизу після кадрів ви знайдете тизер-постер мюзиклу за участю головної героїні, який знову робить акцент на гігантських розмірах своїх декорацій.

Режисером цього шоу виступає володар премії «Оскар» Том Гупер який зняв мюзикл «Знедолені» та біографічні драми «Король говорить» і «Дівчина з Данії».

Також повідомляємо, що українська прем'єра фільму «Кішки» офіційно переїхала з 5 березня 2020 року на 26 грудня 2019, так що ми зможемо побачити пригоди цих незвичайних котів та кішок якраз на новорічні свята.

Конкуренцію в прокаті новому мюзиклу Гупера складуть очікувана українська комедія «Скажене весілля 2» й пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям». І не забуваємо про фантастику «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», чия прем'єра відбудеться на тиждень раніше, 19 грудня.

2274 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: