Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Іен МакКелленIan McKellen

Іен  МакКеллен / Ian McKellen
Повне ім'я: Ian Murray McKellen
Народився 25 травня 1939; Бернлі, Ланкашир, Англія, Великобританія
Зріст: 180 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Іена МакКеллена

Infinitum: Subject Unknown (2021) ... Dr. Charles Marland-White
Кішки (2019) ... Gus The Theatre Cat
Darrylgorn (2019) ... Ian
The King and the Master Builder (2019) ... актор
Ідеальна брехня (2019) ... Roy Courtnay
Чиста правда (2018) ... Henry Wriothesley
National Theatre Live: King Lear (2018) ... King Lear
Король Лір (2018) ... King Lear
Festival Tales: Edinburgh at 70 (2017) ... Self
Гармидер у світі тварин (2017) ... Horatio P. Huntington

Біографія Іена МакКеллена

Йєн народився за кілька місяців до початку Другої світової війни.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Іена МакКеллена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Іена МакКеллена

Написати коментар...
Написати коментар...