«Дочка болотного короля»: український трейлер трилера за участю зірок франшизи «Зоряні війни» Дейзі Рідлі та Бена Мендельсона

4 жовтня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Актори Дейзі Рідлі та Бен Мендельсон, відомі за блокбастерами науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни», грають відважну доньку та її жорстокого батька у напруженому трилері «Дочка болотного короля».

Сюжет стрічки «Дочка болотного короля» слідує за молодою жінкою на ім'я Гелена (Дейзі Рідлі), яка має люблячого чоловіка, двох прекрасних доньок, успішний бізнес... та одну таємницю. Поява Гелени на світ – це наслідок викрадення. Батько (Бен Мендельсон) викрав її матір, коли вона була підліткою, і тримав у віддаленій хатині в болотистій місцевості. Тепер Гелені доводиться ризикувати всім, щоб вистежити свого небезпечного батька, відомого як Болотний король, який втік з в'язниці і тепер погрожує вкрасти її майбутнє.

Також у новому фільмі режисера Ніла Бергера («1+1: Нова історія», «Покоління Вояджер») зіграє актор Гаррет Гедлунд, відомий за стрічками «В дорозі», «Нескорений», «Потрійний кордон» та «Сполучені Штати проти Біллі Голідей».

Нещодавно Мендельсон знову втілив Талоса у супергеройському міні-серіалі «Таємне вторгнення», події якого розгортаються у кіновсесвіті Marvel.

Прем'єра стрічки «Дочка болотного короля», яка спочатку мала відбутися 5 жовтня, переїхала на кінець осені і тепер відбудеться 30 листопада.

746 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: