Дивимося відео про створення та промо-фотографії фільму «Король Лев»

3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Фавро вже працював з Disney над рімейком «Книга джунглів», який став одним з найуспішніших проектів студії в даному ключі, і був готовий зробити фільм «Король Лев» не менш масштабним і видовищним:

Коли я підійшов до «Короля Лева», то мав все те, чого навчився під час роботи над «Книгою джунглів». Це була величезна можливість переказати улюблену історію, використовуючи новий набір інструментів та нові технології.

Також режисер зазначає, що йому пощастило працювати з талановитим акторським складом, який співає, особливо з Дональдом Гловером (Сімба) та Бейонсе (Нала):

Добре мати акторів, які і грають, і співають. У нас є Бейонсе і Дональд, і вони представляють щось абсолютно нове і захоплююче. Це справжні музиканти, які привносять свої творчі голоси в цю історію.

Нижче ви можете побачити Гловера, Бейонсе, Чіветеля Еджіофора (Шрам), Елфрі Вудард (Сарабі), Джі МакКрері (маленький Сімба), Шахаді Джозеф Райт (маленька Нала), Біллі Айкнера (Тімон), Сета Рогена (Пумба), Джона Олівера (Зазу), Кігена-Майкла Кі (Камарі), Флоренс Касумбу (Шензі) та Еріка Андре (Азізі) віч-на-віч зі своїми персонажами.

Квитки на фільм «Король Лев» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат новий діснеївський рімейк від Фавро вийде 18 липня.

3183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: