Чіветел ЕджиофорChiwetel Ejiofor

Чіветел Еджиофор / Chiwetel Ejiofor
Народився 10 липня 1974; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Чіветела Еджиофора

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2022) ... Mordo
Нескінченність (2021) ... актор
Локдаун (2021) ... Paxton
Безсмертна гвардія (2020) ... Copley
Чаклунка: Повелителька темряви (2019) ... Conall
Король Лев (2019) ... Scar
Земля: Погляд з космосу (2019) ... рассказчик
Хлопчик, котрий приборкав вітер (2019) ... Trywell Kamkwamba, режисер, сценарист (адаптация)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чіветела Еджиофора. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чіветела Еджиофора

Написати коментар...
Написати коментар...