Джон ОліверJohn Oliver

Джон Олівер / John Oliver
Народився 23 квітня 1977; Бірмінгем, Англія
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Джона Олівера

Король Лев (2019) ... Zazu
Диво-парк (2019) ... Steve
70-а церемонія вручення прайм-тайм премії «Еммі» (2018) ... актор
Вайат Сенак разрулить (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
В об'їзд (2016) ... Fitz
Danger Mouse (2015) ... Dr. Augustus P Crumplehorn III (2015)
Події минулого тижня з Джоном Олівером (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Рік і Морті (2013) ... Dr. Xenon Bloom
Смурфики 2 (2013) ... Vanity Smurf

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Олівера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Олівера

Написати коментар...
Написати коментар...