Перший погляд на Дженніфер Еністон і Адама Сендлера в комедії «Загадкове вбивство»

20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

У «Загадковому вбивстві» Сендлер втілює нью-йоркського копа, а Еністон — його дружину. Щоб додати гострих відчуттів у свій шлюб, вони вирушають у відпустку до Європи, де стають свідками злочину. Тепер вони змушені рятуватися втечею, оскільки їх звинувачують у смерті старого мільярдера.

Сендлер та Еністон вже грали подружжя в романтичній комедії «Дружина напрокат», яка вийшла в 2011 році, але на цей раз їм доведеться розслідувати вбивство.

Перший кадр показує їхніх героїв десь на яхті чи в ресторані на березі річки, де вони п'ють шампанське у вечірньому вбранні.

На другому кадрі компанію Еністон і Сендлеру на одній з європейських вулиць складає актор Луїс Херардо Мендес, чия роль у цій історії поки не розкривається.

Також у комедійному екшені режисера Кайла Ньюачека зіграють Люк Еванс, Джемма Артертон, Теренс Стемп, Оулавюр Даррі Оулафссон та Сіорі Куцуна.

В американський прокат фільм «Загадкове вбивство» вийде 12 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першим дізнатися дату його української прем'єри.

2056 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: