Молодий Дамблдор розкриває свої секрети в закулісному відео «Фантастичних звірів 2»

9 листопада 2018,  03:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжа фічуретка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» присвячена створенню молодого образу легендарного чарівника Албуса Дамблдора, якого втілює Джуд Лоу.

У продовженні «Фантастичних звірів» Дамблдор просить свого колишнього учня Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) відправитися на пошуки небезпечного темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який втік з-під варти.

Лоу з захопленням відгукується про персонажа, якого зробили культовим актори Річард Гарріс та Майкл Гембон:

Отримати можливість повернутися назад і побачити, що зробило чоловіка, якого ми всі любимо, таким, яким він був, — це дуже рідкісний і дивовижний досвід.

І він робить в фічуретці акцент на тому, що його Дамблдор буде відрізнятися від того вже навченого роками чарівника, якого ми бачили в Поттеріані:

Дуже рано [під час створення фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда»] стало ясно, що будь-який чоловік, будь-яка людина є не зовсім однаковою в 45 років і у 145 років.

В закулісному відео письменниця і сценаристка Дж.К. Роулінг зізнається, що під час першої зустрічі з Лоу вона розповіла йому все, що знає про Дамблдора:

Без цієї інформації Джуд грав би когось, хто здається тією людиною, яка грає з чужими життями, а Дамблдор зовсім не такий.

Роулінг додає:

В цьому фільмі він трохи загадковий, і ми бачимо його очима Ньюта Скамандера.

Лоу також розкриває, чому Дамблдор з усіх чарівників обирає для цієї складної та небезпечної місії саме Ньюта:

Дамблдор бачить в Ньюті блискучий розум і добре серце.

А Роулінг повідомляє, що Ньюта відрізняє від інших персонажів те, що він завжди задає Дамблдорові питання, а не просто слідує його проханням. І за тим, що Дамблдор не може відправитися за Ґріндельвальдом самостійно, стоїть його власне темне минуле:

У Дамблдора є темне минуле, в якому він фліртував з ідеологією Ґріндельвальда. Їхні стосунки є ключем до того, що зробило Дамблдора Дамблдором.

У відео Дамблдорові хтось говорить, що вони були з Ґріндельвальдом «близькими, як брати», на що професор Гоґвортсу відповідає, що вони були «більш близькими, ніж брати».

Також в фічуретці з'являється Джонні Депп і трохи відкриває завісу над мотивами свого лиходія:

Я впевнений, що вони поважали один одного за їхні здібності, і впевнений, що з боку Ґріндельвальда була ще заздрість та гіркота [від того, що Дамблдора] так сильно любили і поважали.

Допрем'єрні покази фільму Девіда Йейтса відбудуться в містах України в середу, 14 листопада, а в широкий прокат нова пригода Ньюта Скамандера та його друзів вийде на наступний день, 15 листопада.

Квитки на сеанси «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: