Перше закулісне фото та офіційний каст фільму «Зоряні війни: Епізод 9»

9 серпня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm оголосила, що разом з Дейзі Рідлі і Адамом Драйвером в дев'ятому фільмі саги «Зоряні війни» повернуться персонажі Марка Гемілла і Керрі Фішер.

На честь початку зйомок науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Епізод 9», які стартували 1 серпня, студія Lucasfilm повідомила, хто з акторів знову відправиться в далеку-далеку галактику.

Дейзі Рідлі, Джон Бойега та Оскар Айзек в третій раз зіграють хоробрих представників Опору Рей, Фінна та По Демерона, а Адам Драйвер продовжить втілювати головного лиходія теперішньої трилогії Кайло Рена.

Компанію їм складуть Донал Глісон (генерал Хакс), Лупіта Ніонго (Маз Каната), Келлі Марі Трен (Роуз Тіко), Йонас Суотамо (Чубакка) та Біллі Лурд (лейтенант Коннікс), які з'являлися в одному чи у двох попередніх епізодах.

Разом з ними повернуться легенди саги Марк Гемілл в образі Люка Скайуокера та Ентоні Деніелс в образі улюбленого дроїда C-3PO. А Біллі Ді Вільямс вперше з 1983 року, коли у кіно вийшов фільм «Зоряні війни: Епізод 6 – Повернення джедая», з'явиться на екрані в образі Лендо Калріссіана.

Керрі Фішер, яка грала генерала Лею Органу, пішла з життя в 2016 році, після чого ходили різні чутки щодо того, з'явиться чи ні Лея в дев'ятому епізоді. Нарешті на офіційному сайті франшизи StarWars.com було підтверджено, що в наступному фільмі будуть використані зняті раніше відеоматеріали з її участю.

У перший день зйомок режисер Джей Джей Абрамс поділився загадковою закулісною фотографією в своєму Твіттері, подякувавши режисеру восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» Райану Джонсону та творцю франшизи Джорджу Лукасу:

Сумно починати наступну главу без Керрі, але завдяки екстраординарним акторському складу й команді, ми готові до старту. Вдячний Райану Джонсону та особливе спасибі Джорджу Лукасу за те, що створив цей неймовірний світ і почав історію, частиною якої ми так щасливі бути. #IX

Якщо придивитися, то на розмитому задньому плані фотографії знаходиться усміхнений Фінн. Поруч з ним хтось сидить за штурвалом зорельота, і можна припустити, що це Рей.

А що ви думаєте з цього приводу? Пишіть в коментарях.

Фантастика «Зоряні війни: Епізод 9» прибуде на екрани в грудні 2019 року.

6208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: