Новини про фільм (2017)

5 лютого 2018,  23:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» через 12 років, Наталі Портман вирішила знову розповісти про своє життя в стилі реп.

Читати далі...
5 лютого 2018,  03:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман бореться з монстрами в новому трейлері фантастичного фільму «Анігіляція», який отримав рейтинг R (18+).

Після того як її чоловік (Оскар Айзек) повертається з дослідницької місії в зону «Мерехтіння» з жахливими травмами, біолог Лєна (Портман) викликається піти туди, щоб дізнатися, що там сталося і як можна його врятувати. Разом з чотирма відважними вченими, яких грають Дженніфер Джейсон ЛіТесса ТомпсонДжина Родрігез і Тува Новотні, вона знаходить в цій зоні щось жахливе.

Детальніше про феномен «Мерехтіння» можна дізнатися з нової фічуретки «Анігіляції» за участю каста. У кіно з 22 лютого.

1 лютого 2018,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не варто квапити Наталі Портман, повідомляє новий промо-ролик майбутнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І це трохи заважає його акторам Кенану Томпсону та Піту Девідсону.

Для володарки премії «Оскар» це буде другий раз в якості ведучої SNL — вперше вона очолила шоу в березні 2006 року, тобто майже 12 років тому. Ви теж чекаєте на її повернення?

Музичним гостем програми стане англійська співачка Дуа Ліпа.

Портман з'явиться на шоу напередодні виходу свого фантастичного трилеру «Анігіляція», чия прем'єра відбудеться 22 лютого.

27 січня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео фантастичною кінокартини «Анігіляція» знайомить ближче з її загадковим світом, в якому існує небезпечна аномальна зона під назвою «Мерехтіння» («The Shimmer»).

У відео з'являються актриси Наталі Портман, Дженніфер Джейсон Лі, Тесса Томпсон, Джина Родрігез і Тува Новотни, які втілюють групу вчених, що зважилися відправитися в небезпечну місію крізь завісу «Мерехтіння», щоб дізнатися, що там сталося з попередніми дослідниками. Коли вони опиняються всередині цієї поглинаючої планету зони, то виявляють, що тварини і рослини там активно мутують. І скоро героїням доводиться відчайдушно боротися за виживання.

Дивіться другий трейлер «Анігіляція». Прем'єра кінокартини Алекса Гарленда, де також зіграв Оскар Айзек, відбудеться 22 лютого.

14 грудня 2017,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures поділилася повноцінним трейлером фантастичного фільму «Анігіляція».

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман грає військового біолога, чий чоловік у втіленні Оскара Айзека повертається з таємничою місії в стані коми. Тепер головній героїні разом з Дженніфер Джейсон Лі, Тесою Томпсон і Джиною Родрігез доводиться відправитися в загадкове місце, де не діють наші закони природи і живуть небезпечні монстри, щоб знайти відповіді на питання і врятувати чоловіка.

Дивимося перший український трейлер «Анігіляція». У кіно новий фільм режисера Алекса Гарленда вийде 22 лютого.

29 вересня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція», який повідомляє, що вона вийде в український прокат одночасно з усім світом. Це історія про біолога, яку втілює Наталі Портман, та її команду, що складається з Дженніфер Джейсон Лі, Тесси Томпсон і Джини Родрігез, які відправляються в небезпечну й захоплюючу дослідницьку місію, щоб відкрити новий світ і знайти зниклого Оскара Айзека, який грає чоловіка Портман.

В кінотеатрах України нове творіння Алекса Гарленда, який зняв хітовую «Ex Machina», можна буде побачити з 22 лютого.

27 вересня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція» з володаркою «Оскара» Наталі Портман у головній ролі. Вона втілює тут біолога, яка відправляється в небезпечну і надсекретну експедицію туди, де існують інші закони природи. Компанію Портман в «Анігіляції» складуть Дженніфер Джейсон Лі, Оскар Айзек, Тесса Томпсон та Джина Родрігез.

У світовий прокат кінокартина Алекса Гарленда, номінованого на «Оскар» за фільм «Ex Machina», вийде в лютому 2018 року.

28 червня 2016,  19:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница «Оскара» Натали Портман исполнит главную роль в научно-фантастическом триллере Алекса Гарленда «Аннигиляция». И уже есть первый взгляд на ее героиню на съемках.

Читати далі...