Новини фільмів про (1992)

5 травня 2023,  21:03 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам та шанувальницям творчості видатного письменника Брема Стокера. Влітку в українських кінотеатрах покажуть нову адаптації його знаменитого роману «Дракула», що отримала назву «Остання подорож Деметри».

Читати далі...
30 серпня 2018,  14:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить романтична комедія «Екзотичне весілля», яка через 26 років возз'єднує зірок «Дракули» Кіану Рівза і Вайнону Райдер.

«Екзотичне весілля» Рівз і Райдер постають в образах двох нещасних і неприємних людей Френка і Ліндсі, які відправляються на одне весілля з різними цілями. Ліндсі приїхала на весілля до свого колишнього нареченого, якого відчайдушно намагається забути, і сподівається таким чином поставити для себе точку в цих відносинах. А Френк їде на весілля до зведеного брата, колишнього Ліндсі, але він абсолютно не горить бажанням його бачити. Незважаючи на їх складні характери, у Ліндсі і Френка виникає взаємна симпатія, але щоб піддатися цим почуттям, їм потрібно повірити надії, а не досвіду, що є досить нелогічним рішенням.

Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.

17 травня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 26 років після «Дракули» культова екранна пара 1990-х Кіану Рівз і Вайнона Райдер знову об'єдналася в романтичній комедії «Пункт призначення: Весілля».

Читати далі...