Новини серіалів про (2011)

4 квітня 2023,  15:54 | Новини серіалів

Поки франшиза «Фантастичні звірі» перебуває у лімбо, компанія Warner Bros. Discovery планує заново переказати пригоди Гаррі, Рона та Герміони за допомогою серіалу, який знімуть для стримінгової платформи HBO Max.

Читати далі...
25 січня 2021,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Експекто патронум! Щойно Інтернет підірвала новина про те, що стримінгова платформа HBO Max збирається зняти серіал за мотивами всесвіту «Гаррі Поттер».

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:54 | Новини серіалів

Ласкаво просимо у Темні століття! Прибув офіційний трейлер комедійної антології «Чудотворці», в якому зірка знаменитої франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф грає нащадка давнього роду тиранів.

У новому сезоні серіалу «Чудотворці» той самий акторський склад розіграє перед вами зовсім іншу історію. Тепер Редкліфф втілює принца, який не виправдовує очікування свого батька-тирана; героїня Джеральдін Вісванатхан не без причини відзначає, що вони мабуть бути «живуть в один з найгірших періодів людської історії»; а персонаж Стіва Бушемі, життєрадісний селянин, постійно потрапляє в ситуації, де його хочуть стратити.

Прем'єра нових серій «Чудотворців», де також повернеться Каран Соні, відбудеться на початку наступного року, 28 січня.

18 листопада 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Гаррі Поттера» Том Фелтон і Наталія Тена возз'єдналися у відкритому космосі в науково-фантастичному серіалі «Походження».

«Походження» слідує за групою пасажирів, які прокидаються на пошкодженому космічному кораблі, що був покинутий в глибокому космосі. Кожен з них залишив позаду темне минуле у пошуках нового життя на нещодавно колонізованій планеті, і вони збираються вижити за всяку ціну. Але поки їх жахлива ситуація поступово породжує параною, вони розуміють, що найбільша загроза для їхньої мрії почати все заново та для їхніх життів це щось більш темне, ніж ті минулі життя, від яких вони прагнуть втекти.

Прем'єра «Походження», нової багатосерійної історії від продюсерів хітових серіалів «Корона» й «Загублені», відбулася на цьому тижні, 14 листопада.