Новини про фільм (2019)

16 квітня 2020,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Два тижні тому зірка франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф зізнався Стівену Колберу в тому, що проводить свій карантин разом з Лего, а тепер про свою одержимість Лего в інтерв'ю з Джиммі Феллоном розповіла Анна Кендрік.

Читати далі...
24 листопада 2019,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В науково-фантастичній драмі «Stowaway» номінантка на премію «Оскар» Анна Кендрік одягне костюм астронавта і полетить на Марс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ноель»
Анна Кендрік намагається врятувати Різдво
19 листопада 2019,  23:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні роки, на превеликий жаль багатьох глядачів, майже всі фільми про різдвяні свята перекочували з кінотеатрів на стримінгові сервіси, і тепер конкуренцію Netflix в боротьбі за серця тих, хто любить зимові казки, вирішила скласти нова стримінгова платформа Disney+. І її першою спробою в цьому напрямку стала сімейна комедія «Ноель» з номінанткою на премію «Оскар» Анною Кендрік у ролі дочки Санти.

Читати далі...
26 серпня 2019,  15:03 | Новини фільмів

Незважаючи на те що на дворі літо, трейлер американської різдвяної комедії для всієї родини «Ноель», яку написав і зняв режисер Марк Лоуренс, напевно налаштує вас на магію зимових свят.

Головною героїнею кінокартини «Ноель» (у минулому «Ніколь») є дочка Санти Клауса Ноель Клаус, роль якої виконує зірка «Ідеального голосу» і «Тролів» Анна Кендрік. Ноель сповнена духу Різдва та святкових веселощів, але мріє про те, що вона могла б зробити щось важливе, як її брат Нік (Білл Гейдер), який стає на чолі бізнесу батька. Коли Ніка притискає до землі тягар відповідальності в святковий сезон, Ноель пропонує йому поїхати у відпустку, і коли він не повертається, дівчина повинна відправитися на його пошуки і повернути його до Різдва, щоб врятувати свято.

Прем'єра фільму «Ноель» відбудеться на новому стримінговому сервісі Disney+ в один день з релізом нового діснеївського рімейка «Леді та Волоцюга», 12 листопада.

23 грудня 2017,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка музичної комедії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік вміє не тільки грати в кіно і співати, а й вдавати свою колегу Крістен Стюарт, що продемонструвала на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Спілкуючись з Джиммі Феллоном, Кендрік зізналася, що вона показала це Стюарт, і та погодилася, що робить так своїм ротом. Щоб побачити, як Кендрік зображує Стюарт, перемотайте відео на 4:50. 

У світовий прокат «Ідеальний голос 3» вийшов на цьому тижні. Зараз Кендрік також зайнята зйомками новорічної комедії «Ноель».

11 листопада 2017,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік поділилася першим закулісним знімком святкової комедії «Ноель», де вона грає дочку Санти Клауса.

Читати далі...