Новини фільмів, в яких згадується Джон Тертелтауб

14 серпня 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українське відео про створення пригодницького екшен-трилера Джона Тертлтауба «Мег», який вже йде в кінотеатрах України.

У цьому фільмі Джейсон Стейтем втілює експерта з глибоководного занурення Джонаса Тейлора, що вирушає на допомогу команді дослідників, які знайшли на дні океану доісторичну акулу мегалодон, чиї розміри в 3 рази перевищують розміри звичайної акули, а зуби більше людської руки. Актриса Лі Бінбін розповідає у відео, що на вас чекають «пригоди, напруга і багато такого, що ви ніколи не бачили». А Рейн Вілсон додає, що це «відмінний попкорновий фільм, який захопить та налякає глядачів».

Також відео показує, як створювалася ця гігантська акула для великого екрану, і порівнює її розміри з іншими підводними жителями.

Квитки на сеанси «Мег» ви знайдете в нашій афіші. Залишайте свої відгуки та оцінки нового екшену зі Стейтемом на сторінці фільму.

9 серпня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 10 нових постерів науково-фантастичного трилера «Мег», який виходить в український прокат на цьому тижні.

Читати далі...
1 серпня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відчуйте себе членом глибоководної експедиції, який зустрічає гігантську доісторичну акулу мегалодон, в новому віртуальному промо-ролику науково-фантастичного трилера «Мег».

Фільм «Мег» розповість про глибоководного рятівника Джонаса Тейлора (Джейсон Стейтем), якого просять врятувати з підводної дослідницької станції вчених, що опинилися в пастці через кровожерливу акулу. І в даному промо ви самі можете відчути себе одним з цих вчених, який знаходиться в батискафі, що застряг на дні океану, а навкруги тим часом плаває акула мегалодон, періодично намагаючись прокусити його стінки...

Дивіться третій ТБ-ролик «Мег», де Стейтем сам стикається з гігантською акулою. В український прокат картина Джона Тертелтауба виходить 9 серпня.

22 червня 2018,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейсон Стейтем готується до битви з гігантською акулою в новому міжнародному трейлері фантастичного трилеру «Мег».

Читати далі...
10 квітня 2018,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Стейтем бореться з кровожерливою ​​доісторичною акулою в дебютному трейлері фантастичного трилера «Мег», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Команда дослідників в міжнародній підводній обсерваторії опиняється в пастці на дні океану, де на людей полює гігантська доісторична акула мегалодон, яка раніше вважалася давно вимерлим видом. Час закінчується, і глибоководного рятувальника Джонаса Тейлора (Стейтем) кличе на допомогу китайський океанограф (Вінстон Чао) проти волі своєї дочки (Лі Бінбін), щоб Джонас врятував команду й сам океан від самого величезного і небезпечного хижака всіх часів.

Також в «Мег» зіграють Рубі Роуз, Рейн Вілсон, Кліфф Кертіс і Оулавюр Даррі Оулафссон. Українські глядачі зможуть побачити фільм Джона Тертелтауба на великому екрані влітку, з 9 серпня.