Новини, в яких згадується Меттью Моррісон

7 листопада 2019,  19:32 | Новини серіалів

Нинішній сезон хітової горор-антології «Американська історія жахів» дійсно є найкоротшим в історії серіалу, що підтверджує вихід промо-ролика його заключної серії.

Опис серії каже, що табір «Редвуд» притягує загублену душу в пошуках заспокоєння. Але хто буде цією душею? У промо про те, щоб залишити минуле позаду і рухатися далі, говорить Брук (Емма Робертс), але також тут з'являється новий герой у втіленні Фінна Віттрока, якого шокують своїми дикими проханнями Монтана (Біллі Лурд) й Тревор (Меттью Моррісон). Цікаво, навіщо він завітав у цей проклятий табір?

Фінальна серія отримала назву «Final Girl» («Фінальна дівчина») і прибуде на екрани 14 листопада за українським часом. Її режисером став Джон Дж. Грей.

4 жовтня 2019,  19:58 | Новини серіалів

Аеробіка це серйозно і не для позерів, нагадує нам бойова героїня Біллі Лурд в промо-ролику 4 серії 9 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів».

В промо-відео містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) наближається до Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман), яка втекла від нього багато років тому, щоб відправити її на той світ, але вона виглядає не дуже наляканою, не збирається тікати з табору і каже Тревору (Меттью Моррісон), що чує тільки дітей, чиє літо було зіпсовано. Тим часом від трагічної долі намагаються втекти Брук (Емма Робертс) і Ксав'єр (Коді Ферн), а ще один серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) влаштовує з містером Джинглсом поєдинок.

Серія отримала назву «Справжні вбивці» («True Killers»), її режисером є Дженніфер Лінч, а її прем'єра відбудеться 10 жовтня за українським часом.

27 вересня 2019,  18:52 | Новини серіалів

Тук. Тук. Тук. Маніяк містер Джинглс продовжує переслідувати працівників табору «Редвуд» в промо-ролику 3 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів», чиї події розвиваються влітку 1984 року.

Синопсис наступної серії каже, що «імітація це найкраща форма трагедії» і що «зізнаватися буває досить брудно». Промо-відео показує, як психопат містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) намагається вбити Ксав'єра (Коді Ферн), Тревора (Меттью Моррісон) і Монтану (Біллі Люрд), а вони ховаються від нього в одному з будиночків. Брук (Емма Робертс) біжить від маніяка через ліс, а у кінці промо Ксарьер і Тревор знаходять когось в ямі з кілками, і на їхнє наївне питання про те, що він там робить, людина нещасно відповідає: «Я помираю».

Прем'єра серії «Slashdance» («Слеш-танець»), яку зняла режисер Мері Вігмор, відбудеться 3 жовтня за українським часом.

20 вересня 2019,  22:39 | Новини серіалів

Розширений промо-ролик 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує кровожерливого маніяка, жорстокі вбивства, вусатого Метт'ю Моррісона й поцілунки Емми Робертс та Біллі Лурд.

Події нового сезону культового серіалу розвиваються влітку 1984 року в таборі «Редвуд», куди відправляються п'ятеро друзів з Лос-Анджелеса, щоб попрацювати там вожатими. Як раптом з психіатричної лікарні, що знаходиться неподалік, здійснює втечу особливо небезпечний маніяк на прізвисько містер Джинглс, який одержимий директором табору Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман). Але, як вона заявляє в даному промо-ролику, ніщо (в тому числі й серійні вбивці) не завадить їй відкрити табір вчасно.

Серія «Mr. Jingles» («Містер Джинглс»), яку зняв режисер Джон Дж. Грей, вийде 26 вересня за українським часом.

31 серпня 2019,  15:43 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», який показує улюблених акторів у літньому таборі, де починає полювання серійний вбивця.

Влітку 1984 року п'ять друзів тікають з Лос-Анджелеса, щоб працювати вожатими в таборі «Редвуд». Вони думають, що це буде весела пригода, але незабаром дізнаються тривожні новини про те, що з найближчої психіатричної лікарні втік особливо небезпечний маніяк містер Джінглс, який вирішує оселитися в таборі і влаштувати там бійню.

Прем'єра 9 сезону «Американської історії жахів», де зіграють Емма Робертс, Біллі Лурд, Леслі Ерін Гроссман, Коді Ферн, Анджеліка Росс, Джон Керролл Лінч та Метт'ю Моррісон, відбудеться 18 вересня.

31 жовтня 2016,  14:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Лузеров» Мэттью Моррисон и его супруга Рене Моррисон решили поддаться главному тренду этого года, отпраздновав Хэллоуин в образах Джокера и Харли Квинн из «Отряда самоубийц».

Читати далі...
14 травня 2016,  14:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый трейлер «Тюльпанной лихорадки» показывает несчастливый брак обладателей «Оскара» Кристофа Вальца и Алисии Викандер, которая любой ценой готова от него сбежать.

Читати далі...