Жерар ЛанвенGérard Lanvin

Жерар Ланвен / Gérard Lanvin
Народився 21 червня 1950
Зріст: 175 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Ma mère vous adore (2021) ... Gérard Lanvin
Лети зі мною (2021) ... Dr. Henri Reinhard
Dupont De Ligonnes (2020) ... Le commissaire Durtal
Papi Sitter (2020) ... Papi Morales
Pension complète (2015) ... Alex
Premiers Crus (2015) ... François Maréchal
Кольт 45 (2014) ... Commandant Christian Chavez
Вдалого одужання! (2014) ... Pierre Laurent
96 годин (2014) ... Gabriel Carré
Анжеліка, маркіза янголів (2013) ... Le comte Joffrey de Peyrac
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...