Новини, в яких згадується Рейна Хардести

24 квітня 2019,  22:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора переходить на темну сторону і приєднується до команди лиходіїв в 20 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) намагається впоратися з тим, що Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) його зрадила. Брі Ларван/Жукоокий бандит (Емілі Кінні), Джосс Джекем/Погодна відьма (Рейна Гардесті) та Пітер Меркель/Ганчіркова лялька (Трой Джеймс) повертаються в Централ-Сіті. Циско (Карлос Валдес) вирішує зробити відчайдушний крок.

Серія «Gone Rogue» («Перейшла на іншу сторону») вийде на екрани 1 травня за українським часом.

16 січня 2019,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Флеш» повернувся з канікул, і перший фрагмент його свіжої серії, яка вийшла на американському телебаченні вчора, показує, як Баррі женеться за лиходійкою на суперкарі.

Синопсис серії «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), чий промо-ролик дивіться тут, повідомляв, що Флеш (Грант Гастін) і його команда зіткнуться з новим злочинницьким дуетом в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) та Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці.

У новому фрагменті Срібний привид намагається зникнути на швидкій машині, але на її слід виходять Флеш та Нора (Джессіка Паркер Кеннеді). Флеш наздоганяє суперкар, але лиходійка підступно посміхається йому і використовує нову метатехнологію, через яку він не може перестати вібрувати.

Наступна серія «Флеша» вийде на екрани 23 січня за українським часом.

9 січня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора опиняється на лікарняному ліжку, а Баррі вирішує зупинити Цикаду раз і назавжди в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається упоратися з відкриттям, що Эобард Тоун (Томас Кавана), він же Зворотний Флеш, вбив її бабусю, Флеш (Грант Гастін) та його команда повинні зупинити новий злочинний дует в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) і Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці. Тим часом Кейтлін (Даніель Панабейкер) та Циско (Карлос Валдес) розмірковують над створенням ліків для металюдей, а Флеш стикається з Цикадою (Кріс Клейн) один на один. Чи зможе він зупинити лиходія і врятувати свою сім'ю?

Серія «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), режисером якої є Девід МакВіртер, вийде на екрани через тиждень, 16 січня за українським часом.

21 листопада 2018,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 7 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш» говорить про високу ціну кожної обіцянки і моторошним чином натякає на смерть головного героя.

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається впоратися зі своїм невирішеним гнівом з приводу зникнення її батька в майбутньому, Баррі (Грант Гастін) та команда Флеша повинні зупинити нову могутню металюдину Погодну відьму (Рейна Гардесті), щоб вона не вбила свого власного батька Погодного чарівника.

Серія під назвою «O Come, All Ye Faithful» («O приходьте, всі ви вірні»), режисером якої є Сара Бойд, прибуде на екрани 28 листопада за українським часом.