Трой ДжеймсTroy James

50%
0
50%
0

Фільмографія

Алея жаху (2021) ... The Snake Man
Потойбіччя (2020) ... Monster
Все заради Джексона (2020) ... Suffocating Ghost
Страшні історії для розповіді у темряві (2019) ... Jangly Man
Хеллбой (2019) ... Baba Yaga
Не стукай (2017) ... Neverknock Creature
Look Twice (2017) ... Shadow Entity
Нульовий канал (2016) ... Pretzel Jack
Порожнеча (2016) ... Sleepwalker
Сутінкові мисливці (2016) ... Manibus Demon
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...