Новини, в яких згадується Таран Кіллем

5 вересня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Лейтон Містер вчить нас жорсткої любові в промо-ролику 2 сезону свого ситкому «Самотні батьки», який повернеться на екрани 25 вересня.

Американський серіал «Самотні батьки» слідує за групою неодружених батьків, які допомагають одне одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла Купера (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав до їхнього міста і так старався присвячувати весь свій час дочки, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі намагаються повернути його до світу дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Ви також можете знати Містер за хітовим молодіжним серіалом «Пліткарка», де вона виконувала роль Блер Волдорф з Верхнього Іст-Сайду.

12 липня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Лейтон Містер повертається на телеекран в ситкомі «Single Parents», де зіграє матір-одиначку по імені Енджі.

Комедія «Single Parents» («Батьки-одинаки») буде слідувати за групою неодружених батьків, які допомагають один одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав і так старався присвячувати весь свій час дочці, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі, в числі яких Енджі (Містер), намагаються повернути його в світ дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Прем'єра серіалу «Single Parents», де компанію Містер та Кіллему складуть Бред Геррет, Кімрі Льюїс та Джейк Чої, відбудеться восени або взимку.

4 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джуманджі: Поклик джунглів» Кевін Харт виконує головну роль у комедійному фільмі «Вечірня школа» («Night School»).

Базуючись на історії авторства Харта, комедія слідує за групою невдах, яких змушують відвідувати вечірню школу, щоб вони здали іспит GED (американський аналог ЗНО) та отримали атестат про завершення старшої школи. Харт грає успішного продавця грилів, чиє минуле місце роботи буквально злітає в повітря, і тепер йому потрібен атестат, щоб знайти добре оплачувану роботу.

Компанію Харту у «Вечірній школі» складають Тіффані ХеддішУльотні дівчатка», «Кіану»), Мегалін Ечіканвоке24 години», «Віксен»), Таран КіллемСуботнім вечором в прямому ефірі») та Бен ШварцОбитель брехні», «Парки і зони відпочинку»).

У світовий прокат нова картина Малкольма Д. Лі, відомого завдяки комедіям «Таємний брат» та «Ульотні дівчатка», вийде цієї осені.

29 серпня 2017,  00:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері комедійного екшену «За що ми вб'ємо Гюнтера» група ексцентричних кілерів-невдах намагається вбити Арнольда Шварценеггера. Але його Гюнтер — найкращий найманий вбивця в світі, тому завжди опиняється на крок попереду цієї команди. Полювати на Арні будуть Таран КіллемСуботнім вечором в прямому ефірі»), Еллісон ТолманФарго»), Ханна СаймонНовенька») та Боббі Мойнахан («Суботнім вечором в прямому ефірі»).

Прем'єра фільму Кіллема, де також з'явиться його дружина — зірка «Як я зустрів вашу маму» та «Месників» Кобі Смолдерс, очікується пізніше в цьому році.