Новини серіалів, в яких згадується Таран Кіллем

5 вересня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Лейтон Містер вчить нас жорсткої любові в промо-ролику 2 сезону свого ситкому «Самотні батьки», який повернеться на екрани 25 вересня.

Американський серіал «Самотні батьки» слідує за групою неодружених батьків, які допомагають одне одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла Купера (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав до їхнього міста і так старався присвячувати весь свій час дочки, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі намагаються повернути його до світу дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Ви також можете знати Містер за хітовим молодіжним серіалом «Пліткарка», де вона виконувала роль Блер Волдорф з Верхнього Іст-Сайду.

12 липня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Лейтон Містер повертається на телеекран в ситкомі «Single Parents», де зіграє матір-одиначку по імені Енджі.

Комедія «Single Parents» («Батьки-одинаки») буде слідувати за групою неодружених батьків, які допомагають один одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав і так старався присвячувати весь свій час дочці, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі, в числі яких Енджі (Містер), намагаються повернути його в світ дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Прем'єра серіалу «Single Parents», де компанію Містер та Кіллему складуть Бред Геррет, Кімрі Льюїс та Джейк Чої, відбудеться восени або взимку.