Джонатан Ріс-МайєрсJonathan Rhys Meyers

Джонатан Ріс-Майєрс / Jonathan Rhys Meyers
Повне ім'я: Jonathan Michael Francis O'Keefe
Псевдонім: Jonny
Народився 27 липня 1977
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джонатана Ріс-Майєрса

Антитіла (2021) ... Ben, продюсер (исполнительный продюсер)
Yakuza Princess (2020) ... актор
Американська ніч (2019) ... John Kaplan
Holy Lands (2018) ... David
Листи Асперна (2018) ... Morton Vint, продюсер (исполнительный продюсер)
Дамаське укриття (2017) ... Ari Ben-Sion / Hans Hoffmann, продюсер
12-а людина (2017) ... Kurt Stage
Відео з участю Джонатана Ріс-Майєрса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джонатана Ріс-Майєрса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джонатана Ріс-Майєрса

Написати коментар...
Написати коментар...