Новини, в яких згадується Дж.Д. Эвермор

26 квітня 2019,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив Коннорс знову хоче вбити Тайрона в 5 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Після того як Тенді (Олівія Голт) випадково випускає детектива Коннорса (Дж.Д. Эвермор) на свободу, Тайрон (Обрі Джозеф) вирушає на полювання, щоб зловити вбивцю свого брата. Тим часом Тенді охоплює гнів, коли вона заходить в глухий кут у своєму розслідуванні торгівлі людьми.

Серія «Alignment Chart» («Діаграма вирівнювання»), яку зняла режисер Рейчел Голдберг, вийшла на американському телебаченні учора, 25 квітня, так що вже можете подивитися її онлайн.

9 серпня 2018,  20:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 1 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» показала народження нової антигероїні MCU.

Читати далі...
25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...
20 липня 2018,  23:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений промо-ролик передостанньої серії 1 сезону фантастичного серіалу «Плащ і Кинджал», заснованого на коміксах Marvel.

Синопсис повідомляє, що коли їх тріумф перетворюється на кошмар, Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) повинні відступити, але ненадовго. Детектив О'Райлі (Емма Лахана) намагається впоратися з наслідками недавніх подій, і промо-ролик показує, як на неї в барі нападає детектив Коннорс (Дж.Д. Евермор).

Драматична 9 серія «Back Breaker» («Спинолом») вийде на екрани 27 липня за українським часом.

14 липня 2018,  00:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений промо-ролик 8 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» повідомляє, що до фіналу залишилося всього 3 серії.

Тенді (Олівія Голт) й Мелісса (Андреа Рот) готуються до 8-ї річниці з дня смерті Нейтана (Енді Ділан). Тенді дізнається ключову інформацію про батька та вирішує в день його пам'яті очистити його ім'я. Тим часом батьки Тайрона (Обрі Джозеф) нічого не хочуть робити в день смерті Біллі (Маркус Клей), що б вшанувало його пам'ять, з чим Тайрон категорично не згоден, що призводить до конфлікту у родині. Вирішивши, що сьогодні він повинен отримати зізнання детектива Коннорса (Дж.Д. Евермор), Тайрон звертається по допомогу до детектива О'Райлі (Емма Лахана).

Прем'єра серії «Ghost Stories» («Примарні історії»), режисером якої є Алекс Гарсія ЛопесПокидьки», «Люк Кейдж»), відбудеться за українським часом 20 липня.

29 червня 2018,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Не можна двічі зайти в одну річку», говориться в промо-ролику 6 серії марвеловского серіалу «Плащ і Кинджал».

У новій серії Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) зустрічають когось, хто живе тим життям, яким могли б жити вони, якби пішли іншим шляхом і не отримали свої сили від вибуху бурової установки Roxxon. Тим часом детектив О'Райлі (Емма Лахана) наближається до детектива Коннорса (Дж.Д. Евермор), а Евіта (Ноель Рені Берсі) та її тітонька Кларисса (Анжела Девіс) говорять про майбутню небезпеку, яка торкнеться Тайрона.

Прем'єра серії «Funhouse Mirrors» («Криві дзеркала»), яку зняла Дженніфер ФангРівердейл», «Простір»), відбудеться 6 липня за українським часом.