Перший погляд на Хаос в серіалі «Плащ і Кинджал»

9 серпня 2018,  20:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 1 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» показала народження нової антигероїні MCU.

Прощавай, детектив Бріджит О'Райлі... Зустрічайте її менш привітне альтер-его Хаос (Mayhem) з коміксів Marvel!

В кінці 10 серії 1 сезону «Плащ і Кинджал» була показана невелика німа сцена (див. вище), яка розкрила, що сталося з детективом О'Райлі у втіленні Емми Лахани.

Поки вона допомагала Тенді (Олівія Голт) і Тайрону (Обрі Джозеф) рятувати місто, на неї напав Коннорс (Дж.Д. Эвермор). Він застрелив Бріджит і залишив помирати, але в момент смерті її вдарила темна енергія Даркфорс. Таким чином Бріджит воскресла і здобула суперсили.

В коміксах Хаос володіє здібностями видихати токсичний газ, що справляє на людей різний ефект, і левітувати, а також у неї на озброєнні є гострі кігті, що показав перший тизер 2 сезону, представлений на конвенції San Diego Comic-Con в минулому місяці (див. нижче).

Такі ж сліди від кігтів Хаос розривають і перший офіційний постер 2 сезону, представлений на цьому тижні.

Разом зі слоганом, що «2 сезон буде хаосом», звірячі сліди від кігтів дозволяють припустити, що спершу в серіалі Хаос буде суперлиходійкою, а потім стане антигероїнею і буде допомагати Тенді й Тайрону боротися з корумпованими копами, як в коміксах.

«Плащ і Кинджал» офіційно є частиною всесвіту MCU, з яким серіал пов'язаний через корпорацію Roxxon та присутність Даркфорс, а також в ньому згадувалися прізвища Тоні Старка, відомого як Залізна людина, та Денні Ренда, відомого як Залізний кулак.

З новими серіями «Плащ і Кинджал» повернеться навесні 2019 року.

3144 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: