Нома ДумезвениNoma Dumezweni

100%
1
0%
0

Фільмографія

Русалонька (2023) ... актриса
Іграшка для дорослих (2021) ... Fiffany
Відіграти назад (2020) ... Haley Fitzgerald
Нормальні люди (2020) ... Gillian
Хлопчик, котрий приборкав вітер (2019) ... Edith Sikelo
Майбутній король (2019) ... Mrs. Lee
The Egg and the Thieving Pie (2018) ... Mrs. Mantis
Мері Поппінс повертається (2018) ... Miss Penny Farthing
Схід Чорної Землі (2018) ... Alice Munezero
Електричні сни Філіпа Діка К. (2017) ... Senior Agent Okhile
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...