Ніколь Кідман і Г'ю Грант опиняються в центрі скандалу в новому трейлері серіалу «Відіграти назад»

24 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні справи неможливо приховати. Канал HBO опублікував офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Відіграти назад», який розкриває, що його прем'єра відбудеться 25 жовтня.

Серіал «Відіграти назад» («The Undoing») є екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц під назвою «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), над якою працює творець хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня» Девід Е. Келлі.

Сюжет цієї напруженої і повної загадок драми слідує за подружжям Грейс і Джонатаном Фрейзерами, ролі яких виконують Ніколь Кідман і Г'ю Грант. Вони живуть тим життям, про яке завжди мріяли, і зі сторони здаються щасливою та ідеальною парою. Але ідилія зникає в одну ніч, коли відбувається жорстока смерть, а за нею йде ланцюг жахливих одкровень. Світ Грейс розпадається, перетворюючись на дуже публічну катастрофу, і їй доведеться розібрати все дощенту і створити нове життя для себе, своєї дитини (Ноа Джуп) та своєї сім'ї.

Також ключових героїв в адаптації Келлі зіграють Лілі Рейб, Едгар Рамірес, Матільда Де Анхеліс, Ісмаель Круз, Нома Думезвені та Дональд Сазерленд.

Нижче ви знайдете офіційні кадри серіалу «Відіграти назад» за участю Кідман, Гранта і інших членів каста, які обіцяють багато драми і інтриги.

4218 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: