Фільмографія Рон Пардо

Фільмографія: Актор
Щенячий патруль у кіно (2021)
PAW Patrol: The Movie
   Cap'n Turbot / Mayor Humdinger
Bakugan: Small Brawl Stories (2019)
Lupitheon
Гарі і його демони (2018)
Gary and His Demons
Baby Insect Demon
Зростати — механік (2016)
Rusty Rivets
   Jack
Герої в масках (2015)
PJ Masks
дополнительные голоса
Інспектор Гаджет (2015)
Inspector Gadget
MADgician
Subconscious Password (2013)
   Dick Van Dyke
Щенячий патруль (2013)
PAW Patrol
Cap'n Turbot
Світ Джастіна (2011)
Justin Time
Announcer
MetaJets (2011)
   Announcer
Пригоди Чака і його друзів (2010)
The Adventures of Chuck & Friends
Biggers
Кіт в капелюсі (2010)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That!
   Aurillia
Bob & Doug (2009)
Rupert
Бейблейд: Гарячий метал (2009)
Metaru faito Beibureedo
Ryo
Джимми Кул (2009)
Jimmy Two-Shoes
   Head Clown
Круті гонки (2008)
Turbo Dogs
Ump
Світ мандрівок (2008)
World of Quest
   Quest
Super Why! (2007)
Additional Voice
Лак для волосся (2007)
Hairspray
Good Morning Baltimore Host
Бакуган. Відчайдушні бійці (2007)
Bakugan Battle Brawlers
Dan's Dad
Неймовірні розслідування кошеня Хакли (2007)
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
дополнительные голоса
Повелителі павуків (2006)
Spider Riders
рассказчик
Атомна Бетті (2004)
Atomic Betty
   Octopus
Гра кари (2003)
Nemesis Game
News Anchor #1
Puppets Who Kill (2002)
Twilight Place Host
Таємний брат (2002)
Undercover Brother
Chuck
Moville Mysteries (2002)
дополнительные голоса
Брати — Потрошителі (2001)
The Ripping Friends
   Thursday Man
Marvin the Tap-Dancing Horse (2000)
Marvin
Medabots (1999)
Dr. Eugene Aki
Боб і Маргарет (1998)
Bob and Margaret
   Various Roles
Ейс Вентура (1995)
Ace Ventura: Pet Detective
Roy
The Berenstain Bears (1985)
Various Roles