Чарльз ЕдвардсCharles Edwards

Чарльз Едвардс / Charles Edwards
Народився 1 жовтня 1969
50%
0
50%
0

Фільмографія

Володар перснів: Персні влади (2022) ... Celebrimbor
Відьми (2020) ... Mr Jenkins
Герцог (2020) ... Sir Joseph Simpson
Терор (2018) ... Dr. McDonald
Henry IX (2017) ... King Henry
Корона (2016) ... Martin Charteris
Globe: Річард II (2016) ... Richard II
Артур і Джордж (2015) ... Alfred Wood
Shakespeare's Globe: Richard II (2015) ... Richard
Trying Again (2014) ... Iain
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...