Середзем'я кличе: дивіться чарівний трейлер серіалу «Володар перснів: Персні влади»

14 липня 2022,  18:08 | Новини серіалів

Як і обіцялося, сьогодні вийшов розширений трейлер фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», натхненного творами Дж.Р.Р. Толкіна, що буде однією з найгарячіших прем'єр майбутньої осені.

Серіал від платформи Amazon Prime оживить на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я. Події цієї епічної драми будуть розвиватися за тисячі років до подій «Хоббіта» і «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна та відправлять глядачів в епоху, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

Трейлер (який в оригіналі називається «головним тизером») показує, як Галадріель (Морвет Кларк) вирушить у складну подорож, де побачить, як Середзем'я поглинає вогонь жорстокої війни. Вона попереджає про майбутню небезпеку Елронда (Роберт Арамайо), але він поки їй не вірить.

Нижче ви знайдете кілька нових кадрів з ельфами, гномами та мохноногами (предками хоббітів), що днями з'явилися у мережі. Клацніть на зображення, щоб перейти до галереї серіалу і побачити більше чарівних кадрів.

Також фентезі «Володар перснів: Персні влади» представить двох впливових ельфів Другої епохи: Гіль-галада (Бенджамін Вокер) та Келебрімбора (Чарльз Едвардс), що зіграють ключові ролі у долі Середзем'я.

Гіль-галад є верховним королем ельфів-нолдор, які брали участь у битві з Сауроном, коли Темний володар був повалений і перетворився на вогняне око на вежі в Мордорі, а Келебрімбор був одним із творців Перснів влади.

Поки вигляд Саурона залишається загадкою, але кадри серіалу вже розкрили, як виглядатимуть його поплічники орки (до речі, в серіалі також з'являться жінки-орки).

Прем'єра фентезі «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

1499 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: