Новини, в яких згадується Тей Діггз

17 серпня 2018,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився невеликим новим трейлером своєї майбутньої спортивної драми «All American», головну роль в якій виконує Деніел Езра з серіалу «Зниклий безвісти».

Езра втілює юного футболіста з бідної сім'ї Спенсера Пейсінгера, якого відкриває тренер Біллі Бейкер (Тей Діггз із «Еквілібріума») і запрошує його грати за шкільну збірну «Беверлі Гіллз Гай». У цій престижній школі Спенсер відчуває себе не в своїй тарілці, а місцеві футболісти приймають його вороже. Але футбол завжди був для хлопця його єдиною мрією, тому він збирається боротися за неї і за краще життя для себе.

Дивіться також розширений трейлер серіалу «All American», чия прем'єра відбудеться цієї осені, 10 жовтня.

31 липня 2018,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Талановитого юного футболіста з південного Лос-Анджелеса запрошують грати за школу «Беверлі Гіллз Гай» у новому трейлері спортивної драми «All American», яку готує канал The CW.

Спенсер Пейсінгер (Деніел Езра) переходить в престижну школу «Беверлі Гіллз Гай», щоб грати за її футбольну команду і отримати шанс поступити в хороший коледж. Він стає протеже тренера Біллі Бейкера (Тей Діггз), тому інші гравці приймають Спенсера вороже і вирішують вигнати його з команди за будь-яку ціну. Мрія хлопця стати професійним гравцем в американський футбол опиняється на волосині, але він не збирається здаватися.

Прем'єра 1 сезону серіалу «All American», де також зіграють Коді Крістіан, Саманта Логан, Майкл Еванс Белінг, Джордан БелфіБріана ЛейнКаріма Вестбрук і Bre-Z, відбудеться восени, 10 жовтня.

18 травня 2018,  16:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW, найбільш відомий завдяки супергеройським серіалам «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл», вирішив поповнити свій осінній слот драматичним серіалом про юного афроамериканського футболіста «All American».

Серіал натхненний історією життя професійного гравця в американський футбол Спенсера Пейсінгера. Коли талановитого юного футболіста з південного Лос-Анджелеса запрошують грати за школу «Беверлі Гіллз Гай», відбувається зіткнення перемог, програшів й випробувань двох сімей з абсолютно різних світів — бідного району Креншоу та багатого Беверлі Гіллз.

Спенсера втілює Деніел ЕзраЗниклий безвісти», «Головний підозрюваний 1973»), а його тренера Біллі Бейкера — Тей ДіггзЕквілібріум», «Імперія»).

Прем'єра «All American» очікується восени.

15 травня 2018,  19:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала офіційний трейлер своєї нової романтичної комедії «Звідники» («Set It Up»), чиї події відбуваються в корпоративному світі Нью-Йорка.

Двоє нью-йоркських асистентів Харпер (Зої Дойч з «Чому він?») та Чарлі (Глен Пауелл з «Нестримних 3») звикли, що їх примхливі боси Крістен (Люсі Лью з «Елементарно») та Рік (Тей Діггз з «Еквілібріума») розпоряджаються ними, як хочуть. Але одного разу в голови асистентів приходить блискуча ідея звести своїх босів, щоб ті були щасливі й краще до них ставилися.

Прем'єра фільму від володарки премії «Еммі» Клер СкенлонОфіс», «Бруклін 9-9», «Незграбна») в Інтернеті відбудеться 15 червня.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

26 вересня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий барвистий трейлер майбутнього мультфільму «Мій маленький поні»! Відео показує, як на Понівілль насувається серйозна загроза в особі нової конячки Тіньової Бурі (Емілі Блант) з поломаним рогом, яка хоче заволодіти всією магією Еквестріі. Але шістці поні вдається втекти, і тепер вони збираються відвоювати своє рідне місто за допомогою нових друзів Капітана Гарпії (Зої Салдана), Королеви Нови (Узо Адуба), Каппера (Тей Діггз) та Принцеси Небесної Зірки (Крістін Ченоует).

Офіційний український трейлер «Мій маленький поні» дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.