Джон СлеттеріJohn Slattery

Джон Слеттері / John Slattery
Народився 13 серпня 1962
Зріст: 178 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Місіс Америка (2020) ... Fred Schlafly
Сучасне кохання (2019) ... Dennis
Месники: Завершення (2019) ... Howard Stark
Романови (2018) ... Daniel Reese
Kansas City (2018) ... Ellis Brookmeyer
Черчілль (2017) ... Dwight Eisenhower
Перший Месник: Протистояння (2016) ... Howard Stark
Love (2016) ... режисер
У центрі уваги (2015) ... Ben Bradlee, Jr.
Документалістика сьогодні! (2015) ... William H. Sebastian
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...