Новини фільмів, в яких згадується Іман Веллані

31 серпня 2023,  22:57 | Новини фільмів

У мережі з'явився ретроспективний трейлер супергеройського фільму Нії ДаКости «Марвели», що згадує події блокбастера «Капітан Марвел» та нещодавніх серіалів «Ванда/Віжен» і «Міз Марвел», що показали становлення нових супергероїнь MCU.

Читати далі...
6 червня 2023,  20:23 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» супергероїня Капітан Марвел та її союзниці зіштовхнуться з новою небезпечною загрозою, яку втілить акторка Заві Ештон.

Читати далі...
11 квітня 2023,  19:00 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» відважна героїня Капітан Марвел об'єднається з двома новими супергероїнями всесвіту MCU, і його тизер-трейлер обіцяє, що це буде весела та незабутня пригода космічного масштабу.

Читати далі...
17 лютого 2023,  20:05 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри нового кінокоміксу від Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» ми отримали перший погляд на один з наступних фільмів MCU «Марвели», який буде сиквелом «Капітана Марвел».

Читати далі...
19 січня 2023,  09:19 | Новини фільмів

Супергеройські екшени від Marvel Studios «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни» покажуть оновлену команду Месників, куди увійде нова супергероїня Міз Марвел, яка родом з Нью-Джерсі.

Читати далі...