Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джон КейесJon Keeyes

50%
0
50%
0

Фильмография

Банши (2022) ... режиссер, продюсер
Панама (2022) ... продюсер (сопродюсер)
Антитела (2021) ... режиссер, продюсер
Девчачий махач (2020) ... продюсер (сопродюсер)
Былые привычки (2020) ... продюсер (сопродюсер)
Hooking Up (2020) ... продюсер
Игра с огнем (2019) ... продюсер (сопродюсер)
Крипто (2019) ... продюсер (сопродюсер)

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...