Новини серіалів, в яких згадується Джеффри В. Бёрд

5 лютого 2020,  01:20 | Новини серіалів

Демон всередині Мейсі намагається замістити собою її сили відьми, і це ставить прод загрозу Силу Трьох в 12 серії 2 сезону популярного фентезійного серіалу «Зачаровані».

Загадкове прохання про допомогу від янгола-охоронця Гелен (Азура Скай) поміщає Гаррі (Руперт Еванс), Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффрі) в епіцентр конфлікту з темним хранителем Гелен. Щоб відродити Силу Трьох, Мейсі вдається до рішучих заходів промо-ролик показує, що вона звертається по допомогу до Ебігейл (Поппі Дрейтон).

Серія «Needs to Know» («Потрібно знати»), яку написали сценаристки Джоанна Лі, Джессіка О'Тул та Емі Рардін і зняв режисер Джефф Берд, вийде на екрани 8 лютого за українським часом.

12 листопада 2019,  16:04 | Новини серіалів

Зло тріумфує, коли хороші люди сидять склавши руки, нагадує нам промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яку зняв Джеффрі В. Бьорд.

У новій серії Джефферсон (Кресс Вільямс) розривається між відданістю своїй родині та своїм наміром врятувати Фріленд. Почуття Анісси (Нафіса Вільямс) до Грейс (Чантал Тхюй) стають глибшими. Тим часом Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) робить цікаве відкриття.

Серія отримала оптимістичну назву «The Book of Resistance: Chapter One» («Книга Опору: Глава перша») і вийде 19 листопада за українським часом.

29 квітня 2019,  16:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мейсі звертається до своєї демонічної сторони в промо-ролику 20 серії 1 сезону американського фентезійного серіалу «Зачаровані».

Старійшини відчувають, що їхні життя все ще знаходяться в небезпеці, тому сестри та Гаррі (Руперт Еванс) об'єднуються, щоб зупинити зло, що відбувається навколо. Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) переживають за Мейсі (Мадлен Манток), коли вона починає з легкістю підключатися до своєї демонічної сторони. Тим часом у Ніко (Еллен Тамакі) і Мел налагоджуються відносини, поки Мел все не псує.

Серія «Ambush» («Засідка»), яку зняв режисер Джефф Берд, вийде на екрани 6 травня за українським часом.