Ленні ГенріLenny Henry

Ленні Генрі / Lenny Henry
Народився 29 серпня 1958
50%
0
50%
0

Фільмографія

Відьмак: Кровне походження (2022) ... Balor
Володар перснів: Персні влади (2022) ... Sadoc Burrows
Porcelain (2020) ... Uncle
Soon Gone: A Windrush Chronicle (2019) ... Cyrus
Zog (2018) ... рассказчик
Some Sweet Oblivious Antidote (2017) ... Therapist
Danny and the Human Zoo (2015) ... Samson, сценарист
Charlie Brooker's 2014 Wipe (2014) ... Self
Animal Architecture (2014) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...