Крістофер МаркусChristopher Markus

Крістофер Маркус / Christopher Markus
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Сіра людина (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Avengers Land Mystery (2019) ... сценарист
Месники: Завершення (2019) ... продюсер (сопродюсер), сценарист
Мосул (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... сценарист
Перший Месник: Протистояння (2016) ... сценарист
Агент Картер (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...