Новини, в яких згадується Пол МакГіган

11 липня 2019,  13:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представив перші промо-кадри свого очікуваного серіалу «Дракула», які показують данського актора Класа Банга в образі легендарного вампіра.

Читати далі...
4 січня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мелодраматичного байопіку «Кінозірки не помирають в Ліверпулі» показує запальні танці у виконанні Аннетт Бенінг і Джеймі Белла.

Бенінг втілює відому голлівудську актрису Глорію Грем, яка в 1970-х дізнається, що хвора на рак, і приїжджає в Ліверпуль, щоб виступати в театрі. Її сусідом виявляється актор Пітер Тернер, якого грає Белл, і між ними зав'язується бурхливий роман.

У листопаді Белл отримав за свою гру у фільмі Пола МакГігана нагороду Hollywood Film Awards.

6 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймі Белл закохується в Аннетт Бенінг в трейлері біографічної мелодрами «Кінозірки не помирають в Ліверпулі». Він втілює актора Пітера Тернера, а вона — голлівудську зірку й володарку премії «Оскар» Глорію Грем. Пітер і Глорія стають сусідами, коли вона приїжджає в Ліверпуль в 1979 році, і між ними зав'язується бурхливий роман.

Також в картині «Кінозірки не помирають в Ліверпулі», за роль в якій Белл отримав вчора премію Hollywood Film Awards, з'являться Джулі Волтерс і Ванесса Редгрейв.

Режисером фільму виступає Пол МакГіганЩасливе число Слевіна», «Шерлок»).

5 липня 2016,  12:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Останній кандидат» володар «Золотого глобуса» Кіфер Сазерленд втілює чиновника низького рангу, який після атаки, що забрала життя всіх вищих представників уряду, стає президентом країни. Режисером пілотної серії став Пол МакГіган, який знімав «Шерлока».

Прем'єра серіалу відбудеться 21 вересня.

4 липня 2016,  13:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC объявил даты премьер своих старых и новых осенних телесериалов, среди которых оказались «Агенты Щ.И.Т.», «Как избежать наказания за убийство», «Анатомия страсти» и «Однажды в сказке».

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...