Новини, в яких згадується Джульєтт Льюіс

9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
20 березня 2020,  17:11 | Новини серіалів

«Ти не здаєшся, коли любиш людину». Номінант на премію «Оскар» Марк Руффало точно змусить вас плакати ридати при перегляді свого нового драматичного серіалу «У цьому я впевнений», де він грає братів-близнюків.

Драматичний міні-серіал від режисера знаменитих фільмів «Валентинка» і «Місце під соснами» Дерека Сіенфренса буде екранізацією роману письменника Воллі Ламба. Це сімейна сага про братів-близнюків в історії зради, жертовності і прощення. Чоловік середніх років Домінік Бердс (Руффало) вирішує поглянути в очі своїм непростим відносинам з братом-близнюком Томасом (теж Руффало), який страждає від параної і шизофренії, і намагається домогтися його виписки з психіатричної лікарні.

Разом з Руффало тут зіграють Мелісса Лео, Імоджен Путс, Розі О'Доннелл, Арчі Панджабі, Джульєтт Льюїс та Кетрін Ган. Прем'єра серіалу «У цьому я впевнений» відбудеться 27 квітня на каналі HBO.

Рецензія на фільм «Ма»
Октавія Спенсер та її кровна помста булінгу
19 червня 2019,  03:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В Америці (та й у багатьох інших країнах нашого грішного світу) старшокласники рано чи пізно стикаються з однією непростою проблемою: як дістати на свою вечірку алкоголь, якщо немає повнолітнього брата чи сестри, які можуть у цьому допомогти. І в новому горор-трилері «Ма» група неповнолітніх друзів знаходить наступний вихід із даної ситуації – вони підстерігають під магазином дорослу людину і просять його або її купити їм цілий ящик випивки. Мало хто погодиться купити алкоголь дітям, які, до того ж, перебувають за кермом, але мила на перший погляд Сью Енн вирішує допомогти компанії. Ось тільки її мотивом є аж ніяк не приємні спогади про свої шкільні вечірки...

Читати далі...
8 січня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Безсоромні» Камерон Монахен знову втілює пророка в драматичній картині про дорослішання «Гімн підлітка-пророка» («Anthem of a Teenage Prophet»).

Його персонажа звуть Люк, і він є тінейджером, який пророкує смерть свого нового кращого друга Стена (Алекс МакНіколл), найпопулярнішого хлопця в школі. Коли його передбачення стає реальністю, Люк стикається з тим, що всі починають вважати його Пророком смерті, і він стає вигнанцем у своєму місті. Всі, крім Фейт (Пейтон Ліст), яка була дівчиною Стена, та його кращого друга дитинства Фенга (Грейсон Габріель). Видіння Люка тривають, поки він намагається зрозуміти їх і себе та знайти своє місце у світі.

В американський прокат картина Робіна Гейса, де разом з Монахеном знялася номінантка на премію «Оскар» Джульєтт Льюїс, виходить у січні.

1 вересня 2016,  04:56 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати грунтовний прес-реліз про фільмі «Нерв», який стартує в кінотеатрах України з 15 вересня.

Чим більше ризикуєш, тим більше виграєш - такі правила гри у «Нерв» у новому захопливому молодіжному трилері від LIONSGATE. Події фільму розгортаються на вулицях Нью-Йорка, де група сміливців бере участь у грі, у процесі якої, анонімні спостерігачі знаходять інформацію про гравців в мережі і маніпулюють ними, використовуючи їхні найбільші мрії і найпотаємніші страхи.

Читати далі...
13 травня 2016,  14:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В дебютном трейлере к триллеру «Нерв» Эмма Робертс и Дэйв Франко начинают играть в опасную онлайн-игру, где игроки за деньги должны выполнять самые безумные желания, загадываемые наблюдателями.

Читати далі...
29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...