Новини серіалів, в яких згадується Джон Ноубл

10 квітня 2018,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу фінальної 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» канал The CW поділився його розширеним промо-роликом, де є більше моментів з демоном Маллусом.

Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. Разом з собою Маллус приводить армію з римлян, вікінгів і піратів, й, за словами Сари (Кейті Лотц), в цей день команда отримує шанс «перестати бути лузерами і заслужити звання Легенд».

Прем'єра серії «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний») відбулася сьогодні, 10 квітня, так що ви вже можете подивитися її в Інтернеті. Серіал був продовжений на 4 сезон.

4 квітня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маллус з'являється в усій своїй страшній величі в промо-ролику 18 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яка завершить даний сезон.

Синопсис повідомляє, що Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. А промо розкриває, що героям доведеться битися не тільки з демоном вищого порядку, але і з армією римлян, вікінгів та піратів, перед битвою з якими Сара (Кейті Лотц) говорить, що «сьогодні є тим днем, коли ми заслужимо звання Легенд».

Згідно зі списком каста серії на IMDb, в ній також повернeтся Джекс (Франц Драмех) і Костянтин (Метт Райан) та з'являться Єлена Троянська (Бар Палі) і Джона Хекс (Джонатон Шек).

Серія «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 10 квітня за українським часом.

28 березня 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Горила Гродд повертається в промо-відео 17 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Синопсис повідомляє, що Легенди повинні одночасно виправити два анахронізми, щоб відігнати Маллуса (Джон Ноубл). Сара (Кейті Лотц) і Ріп (Артур Дарвілл) об'єднуються, щоб зупинити Гродда (Девід Соболєв), поки Нейт (Нік Зано) і Воллі (Кейнан Лонсдейл) працюють разом, щоб перешкодити Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) змінити своє майбутнє. Тим часом промо-ролик розкриває, що метою Гродда є молодий... Барак Обама.

Серія з дивною назвою «Guest Starring John Noble» («Джон Ноубл в гостях серіалу»), що натякає на появу в ній Ноубла в камео або в образі Маллуса, вийде на екрани 3 квітня за українським часом.