Новини, в яких згадується Девід М. Розенталь

3 липня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Девід М. Розенталь зняв свій рімейк фільму жахів «Драбина Якова» за участю Тіма Роббінса, який вийшов на екрани у 1990 році.

Повернувшись додому з Афганістану, де загинув його молодший брат Айзек (зірка серіалу «Анатомія пристрасті» Джессі Вільямс), ветеран Джейкоб Сінгер (номінант на премію «Золотий глобус» Майкл Ілі) намагається адаптуватися до звичайного життя. У нього є красива дружина, маленька дитина і успішна кар'єра хірурга в лікарні. Але одного разу до Джейкоба підходить незнайомець і повідомляє йому, що його брат насправді живий, і з того моменту все життя героя відправляється по спіралі вниз. Його переслідують страшні галюцинації і флешбеки, і коли він возз'єднується з братом, то дізнається секрет, до якого він ніяк не міг підготуватися.

Прем'єра психологічного горора «Драбина Якова» відбудеться пізніше у 2019 році.

14 липня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь релізу науково-фантастичної картини «Як це закінчується» стримінговый сервіс Netflix представив його фінальний трейлер.

На Землі відбувається загадкова подія, після якої на планеті починають траплятися один за одним різні катаклізми, провокуючи хвилю насильства серед людей. Зірка «Дівергента» Тео Джеймс втілює чоловіка, який об'єднується зі своїм тестем (лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися в небезпечну подорож через всю країну і врятувати свою вагітну дружину (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix прем'єра фільму Девіда М. Розенталя відбулася в п'ятницю, 13 липня.

25 червня 2018,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового апокаліптичного трилеру «Як це закінчується», головну роль в якому виконує зірка «Дивергенту» Тео Джеймс.

Події фільму «Як це закінчується» розвиваються в світі, де відбувається загадковий апокаліпсис, що викликає поширення дезінформації та насилля серед громадян США. Молодий чоловік Вілл (Джеймс) об'єднується зі своїм тестем Томом (володар премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися на інший бік країни, яка загрузла в хаосі, і врятувати свою вагітну дружину Саманту (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix стрічка Девіда М. Розенталя, знята за сценарієм Брукса МакЛарена, стане доступна до перегляду з 13 липня.